Малолитражен високомонтажен електричен бојлер 10l

Малолитражен кујнски бојлер со вертикално високо монтирање со капацитет од 10 литри.

  • Мoнтажа: вертикална – високомонтажно
  • Управување: механичко
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 10 литри
  •  Моќност: 2kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: 48cm x 24cm x  27cm

Description

Малолитражен кујнски бојлер со вертикално високо монтирање со капацитет од 10 литри.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Малолитражен високомонтажен електричен бојлер 10l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top