ЗА НАС

СПОЈ НА ИСКУСТВО И КВАЛИТЕТ

Компанијата Парновод од Битола е формирана во 1991 год. Долгогодишното постоење зборува за искуството кое е имплементирано во нашите производи. Главна дејност на Парновод Битола е производство на сите видови бојлери од нерѓосувачки челик (прохром) и сите видови на садови со волумен од 10-500л. Садовите имаат неограничена гаранција, што доволно зборува за нивниот квалитет. Исто така, бојлерите се атестирани со СЕ знак за квалитет.

На задоволство на нашите потрошувачи, производите се прилагодуваат за користење на сончева енергија и енергија од топловодно греење. Исто така нудиме монтажа на сите наши производи.Вложувајте во себе и вашите деца ! Нудиме квалитет, професионалност и сигурност.