Електричен бојлер 50l

Класичен електричен бојлер со механичко управување со капацитет од 50 литри.

  • Мoнтажа: вертикална
  • Управување: механичко
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 50 литри
  •  Моќност: 2kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: 56cm x 44cm x 47cm

Description

Класичен електричен бојлер со механичко управување со капацитет од 50 литри.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електричен бојлер 50l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top