Стоечки комбиниран бојлер 150L

Вертикален стоечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење 150 литри со интелегенто дигитално управување со специјална прекривка за изолација.

  • Мoнтажа: вертикална стоечка
  • Управување: дигитално
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 150 литри
  •  Моќност: 3kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: 100cm 60cm 60cm

Description

Вертикален стоечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење 150 литри со интелегенто дигитално управување со специјална прекривка за изолација.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стоечки комбиниран бојлер 150L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top