Малолитражен нискокомонтажен електричен бојлер 10l

Малолитражен кујнски бојлер со вертикално високо монтирање со капацитет од 10 литри.

  • Мoнтажа: вертикална – нискомонтажно
  • Управување: механичко
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 10 литри
  •  Моќност: 2kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: 48cm x 24cm x 27cm

Description

Малолитражен кујнски бојлер со вертикално ниско монтирање со капацитет од 10 литри.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Малолитражен нискокомонтажен електричен бојлер 10l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top