Комбиниран стоечки бојлер 100L

Стоечки големолитражен бојлер со капацитет од 100L, комбиниран со топлоизменувач за соларно и парно греење.

  • Мoнтажа: вертикална стоечка
  • Управување: механичко
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 100 литри
  •  Моќност: 3kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: ????

Description

Стоечки големолитражен бојлер со капацитет од 100L, комбиниран со топлоизменувач за соларно и парно греење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комбиниран стоечки бојлер 100L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top