Комбиниран стоечки бојлер со топлоизменувач за соларно и парно греење 100L – интелегентно управување

Стоечки големолитражен бојлер со капацитет од 100L, комбиниран, со топлоизменувач за соларно и парно греење со дигитално интелегентно управување.

  • Мoнтажа: вертикална стоечка
  • Управување: дигитално
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 100 литри
  •  Моќност: 3kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: ????

Description

Стоечки големолитражен бојлер со капацитет од 100L, комбиниран, со топлоизменувач за соларно и парно греење со дигитално интелегентно управување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комбиниран стоечки бојлер со топлоизменувач за соларно и парно греење 100L – интелегентно управување”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top