Комбиниран стоечки бојлер 80L

Стоечки големолитражен бојлер со капацитет од 80L, комбиниран со топлоизменувач за соларно и парно греење со дигитално интелегентно управување.

  • Мoнтажа: вертикална стоечка
  • Управување: дигитално
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 80 литри
  •  Моќност: 3kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: ????

Description

Стоечки големолитражен бојлер со капацитет од 80L, комбиниран со топлоизменувач за соларно и парно греење со дигитално интелегентно управување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комбиниран стоечки бојлер 80L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top