Висечки комбиниран бојлер 120/150L

Вертикален висечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење со капацитет од 120 или 150 литри со дигитално управување.

  • Мoнтажа: вертикална висечка
  • Управување: дигитално
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 120/150 литри
  •  Моќност: 3кW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: 120л:108cm x 44cm x 47cm                                                                                                                                                                                                                                                                                      150л:135cm x 44cm x 47cm

Description

Вертикален висечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење со капацитет од 120 или 150 литри со дигитално управување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Висечки комбиниран бојлер 120/150L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top