Стоечки комбиниран бојлер 200/230L

Вертикален стоечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење со капацитет од 200 / 230  литри со дигитално управување и специјална прекривка за изолација.

  • Мoнтажа: вертикална стоечка
  • Управување: дигитално
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 200 / 230 литри
  •  Моќност: 3kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: 125cm x 60cm x 60cm

Description

Вертикален стоечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење со капацитет од 200 / 230  литри со дигитално управување и специјална прекривка за изолација.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стоечки комбиниран бојлер 200/230L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top