Стоечки комбиниран бојлер 200/230L

Вертикален стоечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење со капацитет од 200/230 литри со механичко управување и специјална прекривка за изолација.

  • Мoнтажа: вертикална стоечка
  • Управување: механичко
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: 200/230 литри
  •  Моќност: 3kW
  • Работен притисок:  6Bar
  • Висина ширина и длабочина: 100cm 60cm 60cm

Description

Вертикален стоечки големолитражен бојлер со топлоизменувач за соларно и парно грење со капацитет од 200/230 литри со механичко управување и специјална прекривка за изолација.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стоечки комбиниран бојлер 200/230L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top