Бојлер за топлинска пумпа

Вертикален стоечки големолитражен бојлер за топлинска пумпа со дигитално интелегентно управување.

  • Мoнтажа: вертикална стоечка
  • Управување: дигитално
  • Казан: изработен од нерѓосувачки челик
  • Литража: / 150; 200; 230; 280; 400 литри

Description

Вертикален стоечки големолитражен бојлер за топлинска пумпа со дигитално интелегентно управување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бојлер за топлинска пумпа”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top